DEN SKAL LÆSES IGEN:
Jeg tror ikke på bliv rig hurtig systemer …eller tab dig på 7 dage … kærlighed ved første blik, osv … det samme gør sig gældende for denne bog. Denne bog er meget forskellig fra mange andre der ellers ynder at fortælle os at det er muligt at blive rig på “no time”.

Det bedste ved bogen er, at den lærer dig at vedvarende og kontinuerligt arbejde … belønnes. Du er nødt til at arbejde kontinuerligt hver dag for at blive det “stof” … den person der arbejder til fordel for dig selv og dine drømme.

Ifølge Darren Hardy, så er Compound Effect’en altid “på arbejde”. Enten FOR dig eller imod dig. Han giver som eksempel … tre venner. Ven 1 forsøger at forbedre sig selv hver dag. Han tilbringer noget tid sammen med sin kone, gåture på en halv time hver dag … skærer få kalorier af kosten dagligt … læser motiverende bøger hver dag. Den 2. ven gør ikke noget … i det han er under “forberedelse” hele tiden. Den 3. ven er mindre og mindre aktiv … bruger enorme mængde af timer foran TV hver dag, tager sin kone for givet og elsker en god cookie / kage og øl dagligt. Man skal vel nyde livet?

Resultatet efter to og et halvt år: Den tredje ven er nu overvægtige, har fået helbredsproblemer og mistet job og kone. Den anden ven forbliver den samme, og er nu mere bitter end før. Den første ven har tabt sig, har et lykkeligt forhold med sin kone og succes på arbejde.

Du kan se linket mellen Compound effekten og handling. Darren Hardy giver masser af let forståelige eksempler som ovenstående.

Det er de små ting, vi gør i livet, der gør de største af forskelle. Du bliver ikke fed på en nat … du går heller ikke glip af din rigdom. Det er forbindelse mellem compound effekten af dårlige beslutninger, der træffes dagligt over en længere periode. “Jeg starter i morgen” skiltet !!!

Darren Hardy har nogle meget praktiske forslag til at få styr på gode vaner og slippe af med dårlige. Så hvis du ønsker at tabe dig, hvad mange mennesker gør, er det at købe dyrt fitness medlemskab, nyt træningstøj og sko for nu skal der motioneres … måske ikke løsningen. Det holder måske i 7 dage. Så giver mange op skuffet over resultaterne. Forfatteren siger, “det er bedre at gå 10 minutter om dagen og langsomt øge det indtil det bliver en vane” ligesom at børste dine tænder. På denne måde vil du opnå en positiv og langvarig effekt for dit helbred … og så er det meget billigere.

The Compound effekt virker på alt det være sig det finansielle, business, sundhed, relationer eller din spiritualitet.
Det er vigtigt at foretage langsomme ændringer. Arbejde for dine mål hver dag og uden at brænde ud. Du vil opnå en effekt og flytte dig langt … give dig det største momentum over et par år. SUCCES

Jeg har implimenteret nogle af hans råd i mit liv og føler, at selv om det tager tid … tingene sker langsomt … og tro mig … jeg kan blive utålmodig … set i baklyset skær så har jeg foretaget mange positive ændringer mod sundere holdbare vaner … og der er tid endnu.

Jeg anbefaler denne bog til alle, der ønsker succes i livet, om det så er at være sundt, forbedringer i forholdet eller at arbejde for din økonomiske frihed !!! . The Compound Effekt … virker !!! GO4IT … Tro på dig selv … du kan !!!